Hirdetés

Hugh Jackman nem lenne ismét Farkas a Bosszúállókban

|

A rajongók egy jó része most garantáltan felsír.

Hirdetés

Egyre közelebb a megállapodás ahhoz, hogy a Disney felvásárolja a Fox filmes részlegét, így elhárítva az akadályt az elől, hogy idővel az MCU-ba csatlakozzanak az X-Menek, vagy a Fantasztikus Négyes. Az már egy külön cikket érne meg, hogy a közel 20 éves mutáns franchise vélhető rebootjával és a színészek teljes kukázásával járna az egész, amely ha nem is hibátlan, de nélkülük sem Nolan Sötét Lovag-trilógiája, sem az MCU nem létezne, vagy nem ugyanaz lenne mint most, míg a Fantasztikus Négyes jogai az egyesülés után sem lennének garantáltak, mint ahogy arról is illendő lenne elgondolkodni, hogy mennyire jó, hogy a Disney az egyesüléssel az ipar kb. 40%-át birtokolná. De ez tényleg csak mellékvágány, hiszen sokak álma valósulna meg azzal, ha például kedvenc adamantiumbetyárunk harcolhatna a Bosszúállók oldalán. A napokban az internet ennek kapcsán fel is kapta a Logant 17 évig megformáló Hugh Jackman korábbi kijelentését, miszerint szívesen visszatérne a karakter bőrében a Bosszúállók kedvéért. A színész most azonban lehűtötte a kedélyeket.

Hirdetés

Jackman éppen A legnagyobb showman című musicaljét népszerűsíti, és neki szegezték a kérdést, de a rajongók valószínűleg nem azt a választ kapták, mint amire számítottak:

Érdekes kérdés, mert 17 évig azt gondoltam, hogy milyen nagyszerű lenne Vasembert, Hulkot és Farkast [tudjuk, hogy Rozsomák!!! - a szerk.] együtt látni. És minden alkalommal, amikor látok egy Bosszúállók-mozit, előttem volt, ahogy Farkas a társaság közepén mindenkinek ellátja a baját. De azt mondogattam: "Ez úgyse fog bekövetkezni." És ez még akkor is így volt, amikor először láttam a szalagcímeket. A lehetőség persze ott volt rá, de senki sem tudta, mi fog történni. Természetesen úgy voltam vele, hogy "Várjuk ki a végét!", de sajnos azt hiszem, ez a hajó már elúszott a számomra, de valaki mást nagyon szívesen megnéznék Farkasként a csapatban.

És noha valahol ez tényleg elszomorító, Jackman nagyon szép és méltó búcsút kapott a Loganben, amit bármilyen vendégszereplés csak semmissé tenne és azt se felejtsük el, hogy Jackman még Ryan reynoldsnak is nemet mondott egy Deadpoolos vendégszereplésre, pedig a színész szó szerint sátrat vert Jackman háza előtt, hogy meggyőzhesse. Ami pedig aDisney és a Fox megegyezését illeti: elviekben napokon belül megtörténik a bejelentéssel együtt, ami nagy valószínűséggel sok minden mást is magával hoz majd, nem kizárólag a képregény rajongók számára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.