Hirdetés

Hugh Jackman az X-Men: Days of Future Past-ben?

|

Úgy látszik, Charles Xavier (James McAvoy ) és Magneto ( Michael Fassbender ), nem hallgatott Wolverine-ra, amikor azt mondta nekik, hogy: "Na húzzatok a francba", mert Hugh Jackman állítólag tárgyal, hogy szerepeljen a folytatásban!

Hirdetés

Egy nagyon rövid, de a fanok egyik kedvenc pillanata volt az, amikor  Matthew Vaughn X-Men: Az Elsők filmjében Logan mogorván válaszolt, amikor felkérték, hogy csatlakozzon az X-Men csapathoz.  A folytatást Bryan Singer dirigálja majd és valószínű, hogy lesz egy újabb klasszikus pillanata. Egyes hírek szerint Jackman tárgyalt a film készítőivel, hogy egy újabb cameo szerepben megjelenjen az "X-Men: Days of Future Past"-ban. Nem rég beszámoltunk róla,hogy két X-Men ikon, Ian McKellen és Patrick Stewart is csatlakozot a stábhoz. A film egy alternatív jövőben játszódik majd, ahol a túlélő mutánsokat egy koncentrációs táborokban tartják fogva, míg óriás Sentinel robotok járőröznek a Földön, miután sok X-Men megöltek. Ezek után felvetődik az a kérdés, hogy a "régi" szereplők nem fogják-e elnyomni az "újakat"? Szerintetek?


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.