Hirdetés

Hugh Jackman James Bond szeretne lenni

|

Olyan pletyka terjengett korábban, hogy Idris Elba szeretné magának James Bond legendás karakterét akkor, ha Daniel Craig bedobja a törölközőt, azonban kihívója akadt.

Hirdetés

Mindenki kedvenc titkosügynökének bőrébe olyan legendás brit színészek bújtak, mint Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan és most Daniel Craig, és ezen felsorolást szeretné bővíteni az ausztrál Hugh Jackman is. Érdekes momentum, hogy a Casino Royale szereplőválogatásán esélye nyílt volna Jackman-nek a főszerepre, az ügynöke ugyanis megkereste Bond megformálásának ötletével, de épp akkor forgatták az X-Men második részét, és a színész inkább Farkast választotta. Saját elmondása szerint nem akart két ilyen erős, ikonikus karaktert egyszerre játszani, de ha újból felajánlanák neki, nem mondana nemet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.