Hirdetés

Hugh Jackman lehet az új Odüsszeusz?

|

Hirdetés

Bár a képregényfilmek kétségkívül dominálják a jelenlegi filmpiacot, azért Hollywood nem feledkezik meg az ókori mesterművek adaptálásáról sem. Az Éhezők Viadala-sorozat rendezőjét, Francis Lawrence-t bízta meg a Lionsgate azzal, hogy forgassa le az Odüsszeiának, Homérosz híres eposzának a legújabb adaptációját, melynek élére Hugh Jackmant képzelné el a stúdió. Bár 2004-ben elkészült a Brad Pitt által fémjelzett Trója, úgy tűnik, hogy a Lionsgate nem kér annak folytatásából, melyben egyébként Sean Bean alakította Odüsszeuszt. Jackman tökéletes választás lenne, hiszen jelenleg egyébként is az utolsó Farkas filmre edz, tehát az erőnlétével és kinézetével sem akadnának gondok. Az Odüsszeia Odüsszeusz tízéves utazását mutatja be, amíg a győztes trójai háborúból haza nem jutott otthonába, Ithakába. Ez idő alatt rengeteg kalandon esett keresztül, melyek közben különböző szörnyekkel kellett megharcolnia a túlélésért. A Lionsgate megerősített források szerint nem sajnálja a pénzt a projektre, úgyhogy minden adott ahhoz, hogy félelmetes Szkülla és Kharübdisz köszönjön vissza a nagyvászonról. Az már azonban erősen kétséges, hogy Odüsszeusz összes kalandját bele tudják-e passzírozni egyetlen filmbe. Márpedig könnyen lehet, hogy ezen bukhat meg Jackman megszerzése, aki az utolsó Farkas-kaland után már lehet nem akar újabb többfilmes franchise-hoz aláírni. Jackmant egyébként legközelebb Feketeszakállként láthatjuk viszont a Pán című filmben, ami ősszel fog bemutatkozni a mozikban. Ti mit szólnátok hozzá, ha Mr. Jackman egy legendás képregényhős után ezúttal egy legendás irodalmi hőst is életre keltene?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.