Hirdetés

Hugh Jackman lesz Enzo Ferrari

|

A film a legendás autógyáros 1957-es évét fogja részletesen bemutatni.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint az Oscar-jelölt Hugh Jackman fog Enzo Ferrari, a világhírű sportautógyáros bőrébe bújni. A filmet Michael Mann, a Szemtől szemben, Az utolsó mohikán vagy éppen a Collateral - A halál záloga rendezője fogja dirigálni, aki még társíróként is részt vesz a projektben. A Brock Yates (magyarul is megjelent) könyvét alapul vevő forgatókönyvet eredetileg az azóta elhunyt Troy Kennedy-Martin (Az olasz meló, Kelly hősei, Vörös zsaru) írta, Mann pedig nemrég átdolgozta. 

Hirdetés

A film története az előzetes elmondások szerint 1957-re fog ráfókuszálni, hiszen ez az év több szempontból is mérföldkőnek számított Enzo Ferrari életében. Karrierje szempontjából amiatt, mert habár kezdett magának nagy nevet szerezni sportautógyárosként, ez az egész vállalkozása kis híján csődbe vitte a családját. Emellett egyik fia, Alfredo tragikus halála folyamatosan rányomja a bélyegét az életére, miközben feleségével másik fia, Pierro leendő karrierjét is egyengetni szeretné.

Az Enzo Ferrari munkacímre keresztelt alkotás előkészületi fázisban van, semmiféle konkrét dolgot nem tudni még róla. De ti mit szóltok, Hugh Jackman jó választás lehet Ferrarinak vagy ti másnak adnátok a szerepet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.