Hirdetés

Hugh Jackman már nem akarja otthagyni Farkast

|

Korábban a színész arról beszélt, hogy lassan ideje visszavonulnia a szerepből, most azonban gyökeresen megváltozott a véleménye.

Hirdetés

Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai forgatásának végeztével Jackman azon gondolkozott, hogy hamarosan leteszi az adamantium karmokat, de már akkor szóba került két új mutánsfilm kapcsán. Az egyik az X-Men: Apokalipszis a másik pedig a harmadik önálló Farkas film. Most, hogy kicsit leülepedett a dolog, és a színésznek is volt alkalma megnézni Az eljövendű múlt napjai végső változatát, kissé átértékelte korábbi kijelentését. "Egy ponton elég biztos voltam benne, [hogy a Farkas 3 lesz az utolsó filmem]. De mostmár egyre kevésbé vagyok ebben biztos. Mert miután láttam ezt a filmet, az egész valahogy sokkal frissebbnek hatott mint valaha. És a film alatt... nem akarok semmit le spoilerezni, de kapok egy tiszta lapot. Szóval ki tudja mi lesz még ebből. Amíg megvan hozzá a kedvem, addig itt maradok a rajongóknak."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.