Hirdetés

Hugh Jackman beszélt az új Farkas filmről

|

Hirdetés

Egy ideje már a csapból is az folyik, hogy a következő Farkas (vagy Rozsomák, de egyébként Wolverine) film az Old Man Logan című képregényt veszi alapul, amelyet Mark Millar és Steve McNiven nevéhez fűződik, de eddig mindig csak pletykaként bukkant fel a dolog, hivatalos megerősítést még nem kaptunk. Hangsúlyozzuk, eddig. A Comic-Con 2015-ön, a 20th Century Fox paneljén ugyanis részt vett Hugh Jackman is, akit természetesen a következő Farkas filmről is megkérdeztek. Jackman a következőt nyilatkozta:

Csak három szót mondok nektek, srácok: Old Man Logan.
Bár ez nem számít hivatalos megerősítésnek, egyel azért közelebb kerültünk hozzá, hogy elhiggyük: talán tényleg lehet valami az Old Man Logan feldolgozásából, bár azok a hatalmas kérdőjelek még mindig ott vannak, miszerint hogyan adaptálják a képregényt, ha ahhoz jelentős számú Marvel hős is szükségeltetik? Egyelőre várjuk ki a végét, mindenesetre Jackman újra megerősítette, hogy ez lesz az utolsó Farkas filmje:
Ahogy ígértem, a következő lesz az utolsó alkalom, hogy üzembe helyezem a karmokat. Még egyszer, utoljára.
A panelen mutattak egy új koncepciós rajzot is a karakterről, íme:
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.