Hirdetés

Hugh Jackman nyitott arra, hogy egy másik szuperhős bőrébe bújjon

|

Lehet, hogy a karmokat már végleg visszahúzta, de a szuperhősműfajtól továbbra sem zárkózik el az X-Men veterán színész.

Hirdetés

Hugh Jackman neve és fizimiskája örökre egybeforrt Rozsomákkal, és noha az ausztrál színész már maga mögött tudja a karaktert, embernek kell lennie a talpán annak, aki képes lesz valaha a helyébe lépni. Annyi szent, hogy Jackman nem tér vissza többé a szerepben, hiszen megfogadta azt a mondást, miszerint a csúcson kell abbahagyni.

Hirdetés

Na, de mi a helyzet más képregényes karakterekkel? Azt hinné az ember, hogy közel 20 év után ezekből sem kér már a színész, de nagyot téved, aki így gondolja, ugyanis Jackman továbbra is nyitott az efféle szerepekre. Az MTV-nek adott interjújából arra következtethetünk, hogy egy jó sztorival és egy még jobb karakterrel bármikor meg lehet őt fogni, legyen szó akár Marveles, akár DC-s adaptációról.

"Óh igen, simán benne lennék. Nyitott vagyok rá. Személyszerint sosem szuperhősökként tekintettem rájuk. Mikor megkaptam Logan szerepét és még keveset tudtam az X-Menekről, akkor is az járt a fejemben, hogy "ezek nagyszerű karakterek". Mindegyikükben van valamilyen hiba. Persze, ott vannak az elképesztő képességeik, de ennek ellenére is megvannak a hibáik és pontosan erről szólnak a filmek is. Ezért tudunk kötődni hozzájuk."

Jackman szerint a műfaj egyre jobb és jobb alkotásokat termel ki és a siker nem a szuperképességeknek, hanem az alattuk rejlő karaktereknek köszönhető.

"Természetesen az is benne van az emberekben, hogy "milyen jó lenne már karmokat növeszteni", de ugyanakkor azt is átérzik, hogy milyen kirekesztettnek lenni. Tudják milyen érzés, ha nem veszik komolyan őket, vagy éppen félreértik a szándékaikat. Egészen megdöbbentett ez a műfaj. Túlszárnyalta minden várakozásomat és egyre jobbak és jobbak lesznek ezek a filmek."

Képregényfilm manapság annyi van, mint égen a csillag így Jackman mostani nyilatkozata után nem lepődnénk meg, ha hamarosan újra szuperhősök társaságában bukkana fel. Szerintetek melyik karakter állna jól a színésznek? Egy újabb hős vagy netán egy gazfickó?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.