Hirdetés

Hugh Jackman és Patrick Stewart is bekerült a rekordok könyvébe

|

Különleges kitüntetést kapott a két színészlegenda az X-Menben alakított szerepükért.

Hirdetés

Hugh Jackman és Patrick Stewart most aztán igazán boldog lehet. Mindketten a minap bekerültek a Guinness Rekordok Könyvébe, hiszen ők ketten alakították a leghosszabb ideig a saját szuperhősüket. Ez azt jelenti, hogy a 2000-ben elstartolt X-Men-szériában debütáló Rozsomák és X Professzor most más hivatalosan is a legtöbb ideig eljátszott szuperhős-szerepnek tekinthető (amit egy színész alakított). Az első X-Men és a 2017-es Logan közötti 16 évvel és 228 nappal lett Jackman és Stewart rekorder.

Hirdetés

Jackman ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy ezzel a díjjal egy igazi álom vált neki valóra, hiszen elmondása szerint kisgyerekként a testvérével folyamatosan azon tanakodtak, hogy mivel kerülhetnének be a Rekordok Könyvébe. Valahogy mindig a legegyszerűbb megoldást keresték, ami sokszor a legbagatellebb is volt egyben (pl. megdönteni a rekordot a leghosszabb tollaslabda párbajban). Az örömhírt pedig maga Stewart mondta el neki egy videóüzenetben, a "még egy dolog van, amit kitehetsz a faladra" jelmondattal.

Mi szívből gratulálunk nekik, teljesen megérdemelten kapták meg ezt a díjat, és reméljük, hogy ők is legalább ennyire örülnek neki, mint ahogy mi! (Már előre várjuk, hogy hogyan fog Jackman sikerére reagálni a folyamatosan pofázó Deadpool…)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.