Hirdetés

Hugh Jackman szerint elkészült a Farkas 3 forgatókönyve

|

Hirdetés

A következő néhány évben érdekes változások elé néz a 20th Century Fox féle X-Men univerzum. Jövő hónap elején végre megkapja jól megérdemelt R-es besorolású filmjét a nagyszájú Deadpool, majd az eredeti mutáns filmek előzményeivel foglalkozó trilógia is lezárul az X-Men: Apokalipszissel. 2017 pedig rengeteg rajongó számára keserédes év lehet, hiszen ekkor érkezik a Farkas 3, amelyben utoljára ereszti ki adamantium karmait Hugh Jackman. A színész most a Sundance Filmfesztiválon beszélt kicsit a filmről.

Elkészült a forgatókönyv. A teljes forgatókönyv. Nincs még egészen befejezve, van még rajta alakítani való, de ahogyan a növekvő arcszőrzetem is tükrözi, hamarosan kezdhetünk. Mindenképpen előbb, mint utóbb. Ma már hatszor étkeztem.
A forgatás még idén elkezdődik, viszont Jackman szerint addig semmiképpen sem kezdenek bele a munkába, amíg nem tökéletesítették a szkriptet. A színész nem tudta megsaccolni, hogy mennyi időre van még szükségük, de úgy hangzik, mintha nem lenne már túl sok hátra.
Nem tudok még pontos dátumot mondani. Ez lesz az utolsó filmem és azt szeretném, ha tökéletes lenne. Szóval amint tudom, hogy elértük a célunkat, akkor bumm... kezdhetünk.
Azt egyelőre nem tudjuk, hogy Hugh Jackman Farkasa kapott-e legalább egy rövid szerepet az X-Men: Apokalipszisben. Tavaly a San Diegoi Comic-Conon volt egy vicces beszélgetés a színész és Bryan Singer rendező között, ahol elmondták, hogy Jackman eddig az összes X-Men filmben szerepelt minimum egy cameo erejéig. Továbbra is várunk valamilyen hivatalos jellegű megerősítésre, de nagyon reméljük, hogy Logan nem marad ki ebből az alkotásból sem. A Farkas 3-mat az a James Mangold rendezi, aki a 2013-as második szóló filmért is felelt. A forgatókönyvet Michael Green körmöli, aki a Szárnyas fejvadász folytatásán és az Alien: Covenanton is dolgozik. Reméljük, hogy hamarosan új részletekkel szolgálhatunk Hugh Jackman utolsó Farkas filmjével kapcsolatban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.