Hirdetés

Hugh Jackman szerint Tom Hardy lehetne a következő Farkas

|

Hirdetés

Tom Hardy évről évre egyre nagyobb hírnévnek örvendhet, a Mad Max sikere után pedig rengeteg rajongó látná szívesen akár egy szuperhősfilm élén is. A jelek szerint a színésznek nem csupán a nézőket, de még Hugh Jackman-t is sikerült meggyőznie, aki azt nyilatkozta, hogy miután végleg leteszi az adamantium karmokat, nem bánná, ha Hardy-nak adhatná tovább a stafétát. Jackman azt is hozzátette, hogy a stúdió is kikérte már a véleményét ezzel kapcsolatban, de túlságosan komolyan még ő sem gondolta át, hogy ki is lenne a legalkalmasabb a szerepre, hiszen még hátra van az a bizonyos utolsó Farkas film. Bármennyire is légből kapottnak tűnik Tom Hardy neve, ha jobban belegondolunk egészen jól állna neki az öngyógyító mutáns szerepe. Nektek mi a véleményetek? Egyetértetek Jackman-nel, vagy inkább valaki másra bíznátok Logan szerepét?   https://www.youtube.com/watch?t=30&v=mweeEXhPrpc

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.