Hirdetés

Hugh Jackman visszautasítaná a 100 milliós ajánlatot

|

Néhány napja felütötte a fejét az a híresztelés, hogy a 20th Century Fox 100 millió dollárt kínált a színésznek, ha további négy filmben ismét Farkas bőrébe bújik.

Hirdetés

Most az Entertainment Weekly személyesen Jackmantől érdeklődött a pletyka valóság alapjáról. "Nem, ez nem igaz," válaszolta a színész. "Sosem fogadnám el. Soha nem csináltam ilyet, főként a rajongók és magam miatt csinálom. Bármikor amikor újra szerepbe lépek annak jó oka van, de mostmég nem tudom, hogy mi okom lenne rá. Épp az [X-Men: Az eljövendő múlt napjai] készítésének a közepén vagyok és csak most fejeztem be a [Farkas] promótálását, és nagyon örülök annak, ahogyan a Farkas debütált." Jackman korábban azt mondta, hogy nem szereti magát hosszútávú szerződésekhez kötni, mert nem akarja azt, hogy olyan filmben legyen kénytelen szerepelni amiről úgy érzi, nem kellene elkészülnie. Habár nem tervezi, hogy otthagyja Farkas szerepét, szívesen játszana más, független filmekben is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.