Hirdetés

Hugh Jackmannél bőrrákot diagnosztizáltak

|

Jackman az X-men filmek és a Fogságban sztárja az Instagram oldalán jelentette be, hogy bőrrákra kezelik. A színész orrán található foltban találtak rákos sejteket.

Hirdetés

A színész csütörtökön olyan képet tett közzé, ahol az orrán tapaszt visel. Leírta, hogy felesége, Deborra-Lee Furness kérte, vizsgáltassa meg az orrán lévő foltot, és igaza volt, mert a diagnózis bazaliómát állapított meg nála. A bazalióma daganat a bőrrák leggyakoribb formája, a betegségnek ez a fajtája leginkább a napnak kitett bőrfelületen fordul elő. Jól gyógyítható, lassan növekszik, és nagyon ritkán képez áttételt, azaz nem valószínű, hogy továbbterjed a belső szervekre, ám ha nem távolítják el a rákos sejteket, azok károsíthatják a környező szöveteket.
"Hálás vagyok, hogy a feleségem addig nyüstölt, amíg orvoshoz nem mentem. Nyáron használjon mindenki naptejet és az orrát se hagyja ki" – írta Hugh Jackman.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.