Hirdetés

Hugh Laurie új sorozata hamarosan nálunk is debütál

|

A legendás brit színész és humorista ismét a komolyabb oldalát mutatja meg, újfent doktorként, hamarosan magyar szinkronnal!

Hirdetés

Hugh Laurie-t a legtöbben talán Doktor House-ként ismerik. A Hírességek sétányán nemrég csillagot kapó brit színész azonban számos komédiában, szkeccsshowban is játszott, főleg pályája elején, mégis a komolyabb, drámai szerepei miatt emlékeznek rá sokan. Tavaly a The Night Manager főgonoszaként aratott osztatlan sikert, de 2016 végén bemutatták egy másik sorozatát is.

Hirdetés

A Hulu online tartalomszolgáltató új sorozatában, a Chance-ben ugyanis ő alakítja a címszereplő bűnügyi pszichiátert. Mivel nem tévében vetített sorozatról van szó, ezért nem is mertünk álmodni arról, hogy idehaza is képernyőre kerül, de mint ahogy a MűsorVízió megírta, mégis ez történik. Március 9-én este 21:55-kor, a Légió felvezetésével mutatja be a FOX a Dr. Chance-re keresztelt szériát.

A történetről röviden: A bűnügyi pszichiáterként dolgozó Eldon Chance egy Jaclyn nevű nő esetét vizsgálja, aki azt állítja, hogy van egy második személyisége. Mindeközben Chance saját érzelmeivel is küszködik válása miatt, és összebarátkozik egy erőszakos emberrel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.