Hirdetés

Hugh Laurie lesz a Tomorrowland sci-fi főgonosza?

|

Ha igaznak bizonyulnak a legfrissebb hírek, akkor a korábban 1952 címen futó sci-fi projekt a főszereplő után megkapta a főgonoszát is, méghozzá a zseniális Hugh Laurie személyében.

Hirdetés

Brad Bird, A hihetetlen család és a Mission: Impossible - Fantom protokoll rendezőjének következő nagyszabású projektje a korábban 1952 névre hallgató sci-fi lesz, amit ezentúl Tomorrowland címen kell keresnünk a hírek között és majdan később a boltok polcain is. A Disney lobogója alatt formálódó alkotás főszereplője George Clooney lesz, a sztorit pedig Bird közreműködése mellett a Lost és a Prometheus írója, Damon Lindelof körmöli. A történetről annyit tudni, hogy hasonlít majd a Harmadik típusú találkozásokhoz, de valódi konkrétumok nem igazán szivárogtak ki. A Heat Vision értesülései alapján a Tomorrowland főgonoszának szerepére az utánozhatatlan Hugh Laurie-vel tárgyalnak, de arról nem nyilatkoztak, hogy pontosan kit játszhatna és mi lenne a szerepe. Laurie számára fontos lenne, hogy a House végetérésével szerepelhessen nagyobb költségvetésű filmekben is, tekintve, hogy a Robotzsaru feldolgozásából végül kimaradt. A sci-fi forgatása valószínűleg még az idén elkezdődhet, miután George Clooney befejezi a Monuments Men rendezését, amelynek egyúttal ő lesz a főszereplője is. A kitűzött megjelenés 2014. december 19.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.