Hirdetés

Hugo Strange is beköszön a Gothamben

|

Hirdetés

A Gotham második évadja eddig elhalmozta a nézőket Batman klasszikus ellenfeleivel, és hamarosan újabb hírességgel bővül a sor: Doktor Hugo Strange is bemutatkozik a Batman előzménysorozatában. A karaktert az a BD Wong kelti életre, aki legutóbb a Mr. Robotban boldogította a nézőket, míg a nagyvásznon a Jurassic Worldben alakította Dr. Henry Wut, aki már koránt sem volt az a szimpatikus tudós, mint amilyennek megismertük őt a Jurassic Parkban. Aki esetleg nem ismerné őt a képregényekből, játékokból és rajzfilmsorozatokból, Hugo Strange-ről annyit illik tudni, hogy ő volt az első Batman nemezisei közül, aki kiderítette a Denevérember valódi kilétét. Egyéb érdekes adalék, hogy a képregényekben előbb tűnt fel, mint a Macskanő vagy a Joker! A sorozatban Strange-t az Arkham Elmegyógyintézet dirigálásával bízzák meg, de természetesen, mint oly sokan Gothamben, Strange-nek is megvan a maga árnyoldala. SPOILER Titokban kísérleteket végez az elmebajjal viaskodó elítélteken, hogy szupererős embereket hozzon létre, mint ahogy abból már ízelítőt is kaptunk a Gotham legutóbbi részének végén. SPOILER VÉGE Szerintetek BD Wong jó választás lett Hugo Strange szerepére? És mit szóltok a karakter debütálásához a sorozatban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.