Hirdetés

Hugo Weaving véleménye változott Marveles szerepe kapcsán

|

Érdekes pálforduláson ment át látszólag Hugo Weaving, aki a korábbiakhoz képest most egészen mást mond (egykori) szerepéről.

Hirdetés

Fontos tudni Hugo Weaving-et illetően, hogy habár remekül hozta a Hydra vezér Vörös Koponya szerepét az Amerika Kapitány: Az első Bosszúállóban, a színész azóta számtalanszor kifejtette, hogy nincs az a pénz, amiért újra a szupergonosz bőrébe bújna. Talán mégis van. Amikor utoljára láttuk karakterét, a Tesseract a kozmosz másik végébe teleportálta őt - mivel a képregényekben is történt vele hasonló, a rajongók filmről filmre bíztak potenciális visszatérésében, elvégre a Kapitány egyik legnagyobb és legikonikusabb nemeziséről beszélünk. Ezen a helyzeten persze maga Weaving hozzáállása sem segített, legalábbis ezidáig.

Hirdetés

Jó móka volt eljátszani; élveztem a német akcentus túlzásait, amit alkalmaztam, élveztem a rendkívüli maszkot és jelmezt, még ha elviselhetetlenül melegem is volt benne. Élvezem a maszkos munkákat; élvezem megpróbálni alakítani a maszkokat és felfedni bizonyos dolgokat, amit maga a maszk esetleg nem fedne fel. A V, mint vérbosszú egy másik ilyen példa volt, de ott kevesebb animáció volt a maszkon belül Vörös Koponyával ellentétben.

A Marvelnél ez egy elég alapvető dolog: elfogadni az ajánlatot és élvezni az utazást. Ez nem nagy megerőltetés színészként, de másrészt nehéz a Marvel univerzummal fenntartani a kapcsolatot az emberi dimenzióval egy ilyen különleges technológiájú CGI univerzumban. Hogy visszamegyek-e és csinálok-e egy másikat, nem tudom. Nem vagyok benne biztos, hogy mit terveznek a Vörös Koponyával.

Számunkra nagyon érdekes, amiért Weaving pont most, nyakunkon a Bosszúállók: Végtelen Háború és az egyelőre cím nélküli negyedik rész forgatásával állt elő egy ilyen nyilatkozattal. Talán valahogy mégis sikerült őt meggyőzni, és a Marvel visszahozza Vörös Koponyát egy fontos szerepben a közelgő filmekben? Netán egyszerűen csak most látta be a színész, hogy nem is volt olyan borzasztó az a szerep? Valamiért nem érezzük erős lehetőségnek az utóbbit, reménykedni meg szabad. Ti örülnétek neki, ha visszatérne Johann Schmidt?

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.