Hirdetés

"Hulk" boldog Halloweent kíván!

|

Dwayne The Rock Johnson meglepő őrültségre szánta el magát, hiszen Halloween kedvéért "beöltözött" Hulknak és dühöngő, nagy zöld szörnyetegként kíván boldog Halloweent mindenkinek.

Hirdetés

Bár Magyarországon nem hagyomány tartani Halloweent és mi is eltekintenénk ennek megünneplésétől, ennek ellenére Amerikában nagy divatja van és Dwayne Johnson éppen ezt szeretné színesebbé tenni saját beöltözésével. A színész és pankrátor ezúttal a dühöngő zöld szörnnyé alakult át, vagyis Hulk lett egy kép kedvéért. Rock twitteren a következőt fűzte a tovább mögött található teljes fotóhoz: “Don’t make angry. You wouldn’t like me when I’m angry” és boldog Halloweent kíván mindenkinek a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.