Hirdetés

Hulk és Bruce Banner összecsap a Thor 3-ban?

|

Hirdetés

A zöld szörnyeteg és a Vihar Istene egy kozmikus kalandban vesznek majd részt a Thor 3-ban, mely a Ragnarok alcímet viseli. De nem a kettejük közti kapcsolat lesz egyedül látható a filmben. Ugyanis van rá esély, hogy Bruce Bannernek rengeteg belső vívódáson kell majd átesnie, melyben szembe kell néznie a benne lapuló zöld szörnyeteggel is. Igen, úgy tűnik Hulk és Bruce összefog csapni valamilyen szinten a vásznon! Erről maga a színész, Mark Ruffalo nyilatkozott nemrég egy interjúban:

Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek ebbe a szerepbe. Úgy érzem, van még egy csomó jó dolog, ami felfedezésre vár, különösen Banner és Hulk kapcsolata. Remélhetőleg láthatjuk majd őket ketten egy jelenetben.  Király lenne!
Amikor megérkeztek az első hírek, hogy Hulk feltűnik a Thor: Ragnarok-ban, sokan azt gondolták, hogy nem fogjuk sokat látni Bruce Bannert emberi formában. De ez nem igaz. Úgy tűnik ugyanis, hogy Bruce központi szerepet kap majd, melyről a sínész csak ennyit mondott:
Én főként Dr. Bruce Bannert alakítom, aki néha átváltozik egy nagy zöld szörnyeteggé.
Ami a Hulk és Bruce Banner összecsapást illeti, sok rajongó gondolhatja azt, hogy ez lehetetlen, hiszen ők ugyanaz a személy. Lehet, hogy a harcra Banner fejében kerül sor? Lehet hogy nem. A Hihetetlen Hulk képregény # 315. részében a szuperhős és pszichiáter Doc Samson sikeresen elkülönítette Hulkot és Bruce Bannert. Bruce képes volt arra, hogy Hulk hallucinációkat lásson. Doc feltételezte, hogy Bruce tudatos lényként pihent, mikor Hulk tombolt, így Samson meggyőzte a kormányt, hogy refinanszírozzák a gamma-bázist, így próbálva meg a két szervezet elkülöníteni egymástól. De mikor ez megtörtént, Hulk elme nélkül maradt és megőrült a dühtől. A S.H.I.E.L.D. elfogta Hulkot, hogy megvédje a világot, de a zöld szörny kiszabadult, és folytatta a tombolást. Iron Man, Namor, Hercules és Wonder Man összeállt, hogy leállítsák a behemótot, de nem sikerült nekik, ugyanis Hulk haragját Bruce nélkül lehetetlen volt kontrollálni. Miután Bruce felébredt a kómából, alapított egy új csapatot a Hulkbusterekből, hogy legyőzzék Hulkot, és a nap végén a két fél újra eggyé vált. Sajnos idáig nem ismert, miként szeretnék ezt megvalósítani (ha belekerül egyáltalán a filmbe). Még azt sem tudjuk, Hulk hogy kerül majd Asgard-ba, ugyanis mikor utoljára láthattuk őt a Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) végén, a Quinjet repülő belsejében volt épp. Néhányan úgy gondolják, hogy a Thor: Ragnarok kölcsönözni fog néhány Planet Hulk utalást vagy történetdarabot, de ezt még nem erősítette meg senki. A filmet egyébként Taika Waititi rendezi majd, a forgatókönyvet pedig Craig Kyle és Christopher Yost jegyzi. A folytatást biztos, hogy epikus lesz, melynek forgatása júniusban indul Ausztráliában. A Thor: Ragnarok 2017. november 3-án érkezik a mozikba. Ti mit gondoltok erről a Hulk vs Banner összecsapásról?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.