Hirdetés

Hulk Hogan lesz A feláldozhatók 4 főellensége?

|

Hirdetés

Valószínűleg Sylvester Stallone is érezte, hogy hiba volt beletenni pár fiatal, feltörekvő színészt a harmadik nagy akciótalálkozóba, elvégre azért fizettük ki a jegyet, hogy a nagy öregeket lássuk hátsókat szanaszét rúgni menő dumákkal kísérve. A negyedik felvonásra már várhatóan okulni fog a dologból, legalábbis a legújabb pletyka ismét gyermekkorunk egyik alakjának csatlakozásáról szól. Miközben formálódik a Feláldozhatók sorozat a Fox-nál, a stúdió még nem jelentette be a negyedik mozit, de szinte nyílt titokként kezelendő, hogy lesz és maga Stallone is megemlítette korábban, hogy a következő rész ismételten R-kategóriás zúzás lesz. Mivel hivatalosan nem kapott még zöld lámpát a projekt, ezért a lehetséges szereplőkről sem tudunk, viszont Hulk Hogan a Body Power Expón azt nyilatkozta, hogy egy olyan filmben lesz főgonosz, aminek Stallonéhez is köze van.

Próbáljuk kitalálni, hogy miképpen lehetnék a világ leggonoszabb embere. Mint ahogy tudjátok, Stallone volt az első, aki lehetőséget adott nekem és nagyon jó barátok vagyunk. Volt egy nagy beszélgetésünk, egyeztetünk a lehetőségekről. Tudok-e még futni és ugrani? Hát, nem olyan gyorsan és nem olyan magasra, mint régen, de úgy gondolom, hogy Hollywood majd talál egy jó kaszkadőrt, aki segítene.
Hogan az 1982-es Rocky III-ra utalt, amiben Stallonéval bunyózott. Ti örülnétek neki?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.