Hirdetés

Hulk is feltűnhet az Amerika Kapitány: Polgárháborúban?

|

Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháború forgatása májusban kezdődött, ekkoriban jelentették be a filmben feltűnő színészeket. A legtöbb egyértelmű volt, de felbukkant néhány meglepő név is. Például a Paul Rudd által alakított Scott Lang, A Hangya is feltűnik majd a film egy bizonyos pontján, viszont a legnagyobb meglepetés William Hurt volt, aki Thaddeus tábornokot játszotta a 2008-as Hihetetlen Hulkban. Ross tábornok bejelentése sok rajongóban felvetette a kérdést, hogy a Mark Ruffalo zöld óriása is feltűnik-e majd a filmben. A színész júniusban azt állította, hogy Robert Downey Jr. személyesen avatta be a polgárháborús szerepébe. Ezt a stúdió későbbiekben nem igazolta. Ma viszont egy német nyelvű weboldal, a Bild egy érdekes képet osztott meg, amelyen Mark Ruffalo látható késő este Berlinben Chris Evans, Anthony Mackie és Daniel Brühl társaságában. A Polgárháború forgatását nem rég helyezték át Atlantából Berlinbe, tehát Ruffalo jelenléte Evansék társaságában alapos gyanakvásra ad okot. De az is lehetséges, hogy a színész teljesen más indokból van Berlinben, és csak egy baráti összejövetelt tartottak forgatás után. Nem valószínű, hogy a Marvel most fogja bejelenteni Hulk jelenlétét a filmben, tehát várnunk kell. Azt még nem tudni, hogy a forgatás meddig tarthat Berlinben vagy merre felé forgatnak, de ha kültéri forgatás lesz, akkor minden bizonnyal képpel is tudjuk igazolni a színész jelenlétét. [caption id="attachment_59658" align="aligncenter" width="600"]

Hulk és Vasember csatája a Bosszuállók: Ultron korában.
Hulk és Vasember csatája a Bosszuállók: Ultron korában.[/caption] A Bosszúállók: Ultron kora végén Hulk elrepül egy Quinjettel, mert túl veszélyesnek tartja magát a csapat számára. A képregényekben Nick Fury felelős Hulk eltűnéséért, amikor átveri, és az űrbe száműzi, mert túl veszélyesnek tartja a Föld számára. Ezek az események vezettek a népszerű Planet Hulk történetéhez. A Planet Hulk filmről is születtek pletykák, de Ruffalo elhessegette azokat, amikor elárulta, hogy a Hulk önálló film csak évek múlva készülhet el, hiszen a karakter jogainak egy része még mindig a Universal Pictures tulajdonában vannak. Egyelőre még arra sem született ötlet hogyan illeszkedhet Hulk karaktere a Polgárháború történetébe. A pletykák szerint Ross tábornok Vörös Hulkká változik, ahogyan a képregényekben is tette. Lehet, hogy ez ad elég indokot a zöld óriásnak arra, hogy félbeszakítsa száműzetését és segítsen a többieknek legyűrni a Vörös Hulkot. Az Amerika Kapitány: Polgárháború az Ultron kora eseményei után játszódik majd, amikor a Kapitány és Vasember ellenkezően vélekednek a Sokoviában történtekről, és Stark egy kezdeményezéssel felelősségre akarja vonni a szuperhősöket destruktív viselkedésükért. Mark Ruffalonak még négy filmre szól a szerződése, amiből kettő nagy valószínűséggel a Bosszúállók: Végtelen háború első és második része lesz, amelyek 2018-ban és 2019-ben érkezhetnek a mozikba. Ha feltűnik a Polgárháborúban egy cameo erejéig, még mindig marad egy film, amiben magára öltheti a dühöngő zöld pasi szerepét.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.