Hirdetés

Hulk már biztosan ott lesz Thor mellett a Ragnarokban!

|

Hirdetés

Pár napja lavinaként zúdult az internetre az a pletyka, miszerint Hulk is tagja a Thor: Ragnarok stábjának. Most ez a pletyka egyértelműen beigazolódott. A Variety jelentése szerint a stúdió már a végső simításokat végzi Mark Ruffalo szerződésén, tehát a zöld, gamma sugárzással fertőzött pasas biztosan ott lesz a harmadik Thor filmben. De a pletyka másik felét ezzel még mindig nem igazolták, ugyanis az is hozzá tartozott, hogy a Ragnarokban Hulk és Thor egy kozmikus utazásban vesz majd részt és ezáltal még két asgardi, Valkyrie és Enchantress is debütál majd a filmben.

22314-the-hulk-the-avengers-1920x1080-movie-wallpaper-the-vision-s-avengers-age-of-ultron-origin-confirmed-but-will-it-be-what-we-expect-jpeg-202558
Christopher Yost és Craig Kyle forgatókönyvét Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok) rendező fogja vászonra adaptálni. Ruffalo és Hemsworth mellett Tom Hiddleston és Jaimie Alexander is visszatér, az előbbi Loki, míg utóbbi pedig Lady Sif szerepében. Arról viszont még nem esett szó, hogy Odin, Anthony Hopkins alakításában és Thor három leghűségesebb harcosa valamilyen módon kiveszi-e majd részét a film játékidejéből. Ezáltal, hogy Hulk beleveti magát a világűrbe a Thor harmadik részében, tökéletes felvezetést kaphat a régóta spekulált önálló Hulk film, amely a rendkívül nagy népszerűségnek örvendő Planet Hulk képregény eseményeit veheti alapul. Attól függetlenül, hogy nem biztos az események végkimenetele, ez egy egyértelmű lépésnek tekinthető. A Thor: Ragnarok 2017. novemberében kerül majd a mozikba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.