Hirdetés

Komoly szerepet kap Hulk az elkövetkezendő Marvel filmekben

|

Komoly tervei vannak a stúdiónak vele.

Hirdetés

Meglehet, hogy sosem látunk majd a Marvel Filmes Univerzum berkein belül egy szóló Hulk filmet Mark Ruffalo főszereplésével, de a stúdió cserébe tesz azért, hogy bőséggel kapjunk a zöld óriásból az elkövetkezendő produkciókban. Az bizonyára senki számára nem újdonság, hogy Hulknak fontos szerepe lesz a három héten belül érkező Thor: Ragnarökben, de a karaktert életre keltő színész elmondása szerint ez csak a kezdete egy történetszálnak, amit végigjár majd a következő három filmben. 

Hirdetés

"Kevin Feige [a Marvel Studios elnöke] még korábban megkérdezte tőlem, hogyha forgatnánk önálló Hulk filmeket, akkor milyen sztorik lennének azok. Elmondtam, szerintem ez, ez, ez és ez, majd végül ez, mire azt felelte: 'Imádom. Akkor csináljuk meg a következő három filmben, kezdve a Thor 3-mal, majd a Bosszúállók harmadik és negyedik részével.' Szerintem nagyszerű ötlet volt, így hát most vagyunk ennek a trilógiának a kezdetén."

Hulk fejlődésének lényeges eleme lesz a tény, hogy a Ragnarökben már tud beszélni, a Ruffalo által beharangozott trilógia pedig a Bosszúállók: Végtelen háborúban és az egyelőre cím nélküli Bosszúállók 4-ben folytatódik. A legújabb Thor mozi november 1-én kerül a hazai mozikba, a Végtelen háború pedig 2018. április 26-án, melyhez Kevin Feige azt ígéri, hamarosan megkapjuk azt a várva várt első kedvcsinálót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.