Hirdetés

Human Nature - Darren Aronofsky új sci-fi-je?

|

Egész szép kis körülményeket hozott össze Aronofsky következő hóbortjának, ha valóban a Human Nature lesz az, akkor nem lehet panaszunk a stábra és talán a minőségre sem.

Hirdetés

Aronofsky készítheti el az alkotást, George Clooney-t szánta a főszerepre, és a produceri feladatokért a Legenda vagyok producere, AKiva Goldsman felel. A meglepetések sorának itt még nincs vége, a szkriptet Jeff Welch írja, aki korábban A tét az életed című közepes dráma könyvét hozta, de Aronofsky bízik a tehetségében. A Human Nature című sci-fi középpontjában egy férfi áll, akit lefagyasztanak évekre, majd felébredve azt tapasztalja, hogy az emberek egy más faj háziállatai lettek. Valószínűsíthetően ez lesz Aronofsky következő projektje, legalábbis erre utalnak a jelek. Kövezzetek meg, de Aronofsky, Goldsman, Clooney + sci-fi... számításba kell vennünk majd, az biztos!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.