Hirdetés

Humans - Az AMC új sorozatában William Hurt és az ő robotinasa (Frissítve)

|

Hirdetés

Az AMC a 2012-es Real Humans című svéd sci-fi drámából készít minisorozatot William Hurt főszereplésével. Ez épp olyan jónak ígérkezik, mint amilyennek elsőre hangzik, ugyanis a sztori szerint a Humans című sorozatban egy alternatív jelenben járunk, ahol az embereket egy rendkívül fejlett, emberszerű robotinas szolgálja. Hurt egy George Millican nevű özvegyembert játszik, aki létrehozott egy ilyen inast, Odi-t (Will Tudor) és szors kapcsolat alakult ki közöttük: inkább bánik vele úgy, mint egy fiúval, mint egy gépezettel.

amc-humans-1
Az AMC miniszériája nyolc epizódos lesz és az alapanyagot figyelembe véve már alig várjuk, hogy valamikor idén láthassuk, hogy a zseniális Hurt mit hoz ki az ígéretes koncepcióból. Frissítés: megérkezett az első kedvcsináló is. https://www.youtube.com/watch?v=WTCSia5fCGI
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.