Hirdetés

Hupikék törpikék 2 - A legelső kép

|

Az Entertainment Weekly hozta le a Hupikék törpikék folytatásának legelső képét, melyen két szereplőt csodálhatunk meg a filmből... na jó, van olyan, akinek nem volt még elég ebből a sorozatból?

Hirdetés

Már a legelső film is hatalmas karó volt a filmipar ellenőrzőjében, amit leginkább a Gagyi mami és a Reszkessetek betörők 3 rendezőjének, Raja Gosnell-nek köszönhetünk. Egyedül az mentette meg némileg az anyagot, hogy Neil Patrick Harris feltűnt benne, de még ez sem gátolhatta meg a kritikusok fújjolását. Bevételi szempontból erről mit sem tudtak a készítők, hiszen a Columbia Pictures mindösszesen 110 milliót költött a büdzsére és kb. 560-at kapott vissza, zöld lámpát adott hát a folytatásnak. A második rész már úton van, a képen két új karakter látható, méghozzá Hackus (J.B. Smoove) és Vexy (Christina Ricci). A Hupikék törpikék 2 2013. július 21-én érkezik meg, isten óvjon mindannyiunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.