Hirdetés

Hupikék törpikék - Nemzetközi Törpnap Guinness rekord!

|

A Nemzetközi Törpnap alkalmából 11 városban megrendezett rekorddöntési kísérlet során ma egyszerre két új Guinness rekord is született.

Hirdetés

Az egyiket a Törpnek öltözött emberek legnagyobb csoportja, a másikat a Törpnek öltözött emberek legnagyobb csoportja több helyszínen, 24 órán belül kategóriában jegyezték fel – jelentette be Marc Weinstock, a Sony Pictures Entertainment nemzetközi marketingrészlegének elnöke. A globális eseményt a Sony Pictures Entertainment és a Sony Pictures Animation szervezte, hogy így üdvözöljék a Hupikék törpikék 3D mozibemutatóját, melyre Magyarországon augusztus 25-én kerül sor.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.