Hirdetés

Hurok trailer - Ilyen egy magyar időcsapdás thriller

|

Hirdetés

Április 14-én mutatkozik be a magyar mozikban Madarász Isti (Hacktion, A fekete múmia átka, Tetemre hívás) thrillere, a Hurok, amelyhez már van egy magyar szinkronos trailerünk is, ami alapján igencsak ígéretes a projekt. A Hurok sztorijában Ádám (Száraz Dénes) illegális szereket csempész külföldre és azt tervezi, hogy barátnőjével, Annával (Martinovics Dorina) megfújják a következő szállítmányt, majd új életet kezdenek. Egy váratlan fordulat miatt azonban Ádám arra kényszerül, hogy egyedül utazzon el, innentől pedig az események láncolata dominószerűen követi egymást, "hősünk" egyik rossz döntést hozza a másik után. Madarász Isti izgalmasnak ígérkező filmjében a szereplő időcsapdába ragadnak, a főszereplőnek pedig ebben a furcsa helyzetben kell megpróbálnia helyrehoznia a hibáit, miközben korábbi döntéseinek következményeivel is szembe kell néznie: https://www.youtube.com/watch?v=NeZLsFwoXVo&feature=youtu.be A rosszfiút a mindig meggyőző Anger Zsolt alakítja, akit nem csak a hangja miatt szeretünk. Mi a véleményetek eddig a filmről?

Hurok_B1_nagy (1)
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.