Hirdetés

Hyperion - Ígéretes sci-fi készül!

|

Dan Simmons regénysorozata már megannyi olvasó fejét elcsavarta, most ugyanezt szeretné elérni a vásznakon is - a Hyperion izgalmas és érdekes sci-finek ígérkezik.

Hirdetés

Még 2009-ben volt, hogy a Hyperion projekt hallatott magáról. Akkoriban még Scott Derrickson terpeszkedett a rendezői székben és Trevor Sands-et szemelték ki a forgatókönyv írásának nemes feladatára. Róluk sajnos nem lehetett hallani azóta sem, mondhati eltűntek, mint szürke szamár a ködben - de a kiadó nem hagyja annyiban és nem mást vett fel a szkript írására, mint Bradley Cooper-t, a Másnaposok 1-2 és a Csúcshatás sztárját. Graham King producereli az adaptációt, de arról nem tudni semmit, hogy ki rendezi és szereplők terén sem állnak fényesen. Megjelenés vagy forgatás nem ismeretes, de az biztos, hogy nagy erőket fordítanak Dan Simmons könyvének alapjául vételére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.