Hirdetés

Hyperion - Sorozat készül Dan Simmons Hugo-díjas regényéből

|

Hirdetés

Az amerikai Syfy összeállt Bradley Cooper (Amerikai mesterlövész), Graham King (A tégla, Az Argo-akció) és Todd Phillips (Másnaposok, Terhes társaság) producerekkel, hogy tévésorozatot készítsenek Dan Simmon Hugo-díjas regényéból, a Hyperion-ból. A forgatókönyvet Itamar Moses (Gengszterkorzó) írja, aki egyben a vezető produceri feladatokat is ellátja majd. A sorozat szinopszisa a következő: Az egész galaxis háborúban áll, s a közelgő Armageddon idején a  Hyperion hét zarándok történetét meséli el, akik útra kelnek, hogy megtalálják a választ életük megoldatlan rejtélyeire. Mind reménytelenek és szörnyű titkot hordanak magukkal, míg egyikük talán az emberiség sorsát tartja a kezében.

Dan_Simmons_-__Hyperion_01.__-_Hyperion_cover
A Hyperiont a science-fiction világ egyik legnagyobb legendájaként tartják számon, amely eredetileg 1989-ben jelent meg és a Hugo-díj mellett a Locus-díjat is elnyerte. A Syfy ezzel az adaptációval egy újabb nagy dobásra készül a műfajon belül, hiszen eddig olyan művek „sorozatosítása” köthető a csatornához, mint Lev Grossman A varázslók című műve és James S.A. Corey Térség-sorozata.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.