Hirdetés

I, Frankenstein - Forgatási képek

|

Első ránézésre remek koncepcióval kívánja meghódítani a nagyérdeműt az I, Frankenstein című filmtervezet, melynek főszerepét a sokoldalúságát már bizonyító Aaron Eckhart vállalta el.

Hirdetés

Adam Frakenstein (Aaron Eckhart) olyan titok birtokában van, amit rengetegen szeretnének megszerezni, többek között a démonok, élükön a démonnagyúrral (Bill Nighy). Frankenstein ugyanis tudja, hogy alkotója hogyan támasztotta fel, de esze ágában sincs a démonok tudtára adni információit. Frankenstein megtanulta, hogyan irányítsa mérhetetlen dühét, és magánnyomozóként megpróbálja megakadályozni, hogy a gonosz erők elkapják és a feltámasztás képessége által leigázzák a világot. A filmet a G.I. Joe, A sötétség 30 napja és a Collateral írója, Stuart Beattie rendezi, és a szkriptet is ő hozza. Olyan színészeket sikerült összeszednie a már említett Aaron Eckhart és Bill Nighy mellett, mint Yvonne Strahovski, Miranda Otto és Jai Courtney. Az I, Frankenstein horror 2013. február 22.-re lett betervezve, a forgatási képek pedig a tovább mögött találhatóak.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.