Hirdetés

I Kill Giants - Zoe Saldana csatlakozott a stábhoz

|

Hirdetés

Az I Kill Giants című képregény adaptáció stábjához csatlakozott mindenki kedvenc kék földönkívülije, Zoe Saldana. A projekt rendezője Anders Walter - aki 2014-ben megkapta az Oscart Helium című rövidfilmjéért -, a forgatókönyvet pedig a magát a képregényt is jegyző Joe Kelly írja. A produceri székben Chris Columbus (Harry Potter és a bölcsek köve, Pixel), Justin Nappi (Minden odavan, Csajkeverők) és Kim Magnusson (Ádám almái, Könyörtelenek) ülnek. A történet főszereplője egy Barbara nevű, bajkeverő fiatal lány, akinek egyaránt meg kell küzdenie valós és képzeletbeli szörnyekkel. Zoe Saldana Barbara iskolai pszichológusát, Mrs. Mollé-t játssza majd, aki segít a lánynak megbirkózni nem mindennapi problémáival. Az I Kill Giants várhatóan 2016 első felében érkezik majd a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.