Hirdetés

I Saw the Light - Első hivatalos kép a filmből

|

Hirdetés

Tom Hiddlestont már megleshettük, mint a híres countrey zenész Hank William, de most itt az első kép, amin már feleségét/partnerét/menedzserét alakító Elizabeth Olsent is láthtajuk, amint duettet énekelnek.

i-saw-the-light-image-olsen-hiddleston-600x373
Hank Williams munkássága és élete nem ismeretlen a nyilvánosság számára, ahogy függősége az alkoholhoz és a fájdalom csillapítóihoz (amit a nyitott gerincére kapott) sem. Audrey Shepparddal ugyan nagyon jó páros alkottak, de csak, mint zenészek, szerelmi kapcsolatuk viharos volt. Köszönhetően Hank függőségének, végül el is váltak egymástól. Tom Hiddleston nagyon komolyan készül a szerepre a Grammy díjas Rodney Crowell-lel, aki segít neki tökéletesíteni az ének és gitár tudását, hogy minél hitelesebben tudja előadni a zenéket, nem teljesen lemásolva Williams stílusát, de egyénien a vászonra vinni. A rendező, Marc Abraham (Lopott Idő), elmondta, hogy Hiddleston egy nagyon tiszteletre méltő színész, aki tényleg részese akar lenni a projektnek, igazi szenvedéllyel kötelezte el magát a filmnek. Arra pedig, hogy miért egy angol színészt választottak egy ilyen legendás déli (amerikai) szerepre csak ennyit válaszolt:
Amikor az emberek megkérdeznek, hogy miért egy angolt választottam, csak annyit mondok, hogy ő a legjobb színész, akit ismerek és el tudja játszani ezt a szerepet. Ki a valaha volt leghíresebb déli karakter egy filmben? Scarlet OHara. Ki játszotta? Vivien Leigh.
tom-hiddleston-i-saw-the-light-600x554
I Saw the Light premier november 27-én.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.