Hirdetés

I Saw the Light - Első képen a country énekes Tom Hiddleston

|

Hirdetés

A Sony Pictures Classics jóvoltából láthatjuk az első képet Marc Abraham életrajzi filmjéből. Az I Saw the Light a legendás énekes, Hank Williams életét mutatja majd be, aki a country világában, egészen korai, 29 éves korában bekövetkezett haláláig rendkívül gyorsan óriási hírnévre tett szert és máig ikonként tartják számon. Az énekes házassága rendkívül viharos volt, felesége, Audrey Sheppard duett társa és menedzsere szerepét is betöltötte, később gyermekük is született. Kapcsolatuk tönkre ment, miután Williams alkohol, morfium és nyitott gerinc betegségére felírt gyógyszerei függőséget váltottak ki az énekesben. Később válásra került sor, de Williams újabb kapcsolatba kezdett egy Billie Jean nevű nővel, amely egy újabb gyerekkel áldotta meg az énekest halála előtt. Mindenképp szokatlan szerep Hiddleston számára, főként azért, mert az eddig Lokiként ismert színész minden dalt saját maga fog énekelni a film során. Habár a legtöbben a Marvel filmes univerzumból ismerik, a színész komolyabb szerepeket is vállalt már: feltűnt az Éjfélkor Párizsban című Woody Allen filmben, a Steven Spielberg által rendezett Hadak útján mellékszerepében és főszerepet játszott Tilda Swinton mellett a sikeres vámpír drámában, a Halhatatlan szeretőkben. Legközelebb az ősszel érkező Bíborhegyben csillogtatja meg tudását Guillermo del Toro rendezésében. Az I Saw the Light idén november 27-én kerül az amerikai mozikba, remélhetőleg hazánk is ez időben kapja meg a maga country adagját. Most pedig nézzétek meg az első képet Tom Hiddlestonról, teljes country énekes felszerelésében. Már-már megtévesztő a hasonlóság Williams és Hiddleston között: [caption id="attachment_64177" align="aligncenter" width="760"]

Tom Hiddleston és az általa alakított Hank Williams
Tom Hiddleston és az általa alakított Hank Williams[/caption]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.