Hirdetés

I Saw The Light Trailer - Tom Hiddleston country zenésznek áll

|

Hirdetés

Tom Hiddlestont a legtöbben valószínűleg a Thor filmekből (és a Bosszúállókból) ismerhetik, mint Loki. Ha ott nem kaptátok el, akkor mindeképp lessétek meg a Bíborhegyben. Aki számára nem idegen a színész, az azt is nagyon jól tudja, hogy bizony egy angol úriemberről van szó, aki ezúttal egy country legenda, Hank Williams, bőrébe bújik. Egy híres számot már hallottunk tőle. Kicsit aggódtam, hogy mennyire lesz hiteles a tipikus déli akcentus Hiddleston szájából (mert valljuk be, Benedict Cumberbatch esetében a 12 év rabszolgaságban nagyon nem működött), de az előzetes bebizonyította, hogy nem lesz itt probléma: https://www.youtube.com/watch?v=6bKjhqvbHs8 A történet Hank Williams életét mutatja be, főleg pályafutásának az elejére koncentrál, mielőtt még belehalt volna a túlzott alkohol és drog fogyasztásba, mindössze 29 évesen. Zenéje nagy befolyással volt a 20. század későbbi műveire, és a mai napig az egyik legtehetségesebb country zenészként tartják számon.

i-saw-the-light-image-tom-hiddleston-600x400
Williams feleségét Elizabeth Olsen fogja alakítani, Bradley Whitford pedig a férfit, aki felfedezte Hank tehetségét. A film csak tavasszal érkezik a mozikba, pontosabban március 26-án.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.