Hirdetés

Ian McKellen végzett Gandalffal

|

Hirdetés

Ha van szerep, amivel a leginkább Sir Ian McKellent azonosítják pályája során, akkor az minden bizonnyal Gandalf figurája lesz, még akkor is, ha Magneto karaktere az X-Menből hasonlóképp összeforrt vele. A jeles Shakespeare színész nem rég a Larry King Now vendége volt, amiben feltették neki a kérdést, hogy lát e arra esélyt, hogy valaha ismét magára öltse a mágus szürke süvegét. McKellen válaszát pedig nyilván nem lehetett kellemes hallania a keményvonalas rajongóknak.

Mostanra kifutottunk az alapanyagból. Azt hiszem végeztem Gandalffal. Úgy értem, szerettem Új-Zélandra utazni, ahol az összes filmet felvettük, és azok tényleg remek idők voltak. De 15 év ebből bőven elég volt.
Nyilvánvalóan amit lehetett, Jacksonék már feldolgoztak, ráadásul J.R.R. Tolkien örökösei nem is szívesen engednék a rendezőt ismét Középfölde közelébe - ezért is igyekezett Jackson amit csak lehet, beletenni A hobbit-trilógiába Tolkien jegyzeteiből és műveiből - de Hollywood pénzéhségét ismerve, ahol a stúdiók addig sajtolnak ki az alapanyagból minden egyes centet spin-offok, előzmények, folytatások formájában, a kérdés abszolút releváns. Nyilvánvalóan egyesek számára érdekes lenne egy Gandalf fiatal éveit feldolgozó mozi, de az már valószínűleg Ian McKellen nélkül zajlana. Ti egyébként megnéznétek valamelyik karakter különálló kalandjait, vagy mondjuk egy Szilmarilok sorozatot?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.