Hirdetés

Idén egy horrorral fog jelentkezni a Dictrict 9 és az Elysium rendezője

|

Hivatalos premierdátummal, történeti összefoglalóval és címmel leptek meg bennünket Neil Blomkampék.

Hirdetés

A mai napig fenntartom, hogy Neil Blomkamp a District 9 óta nem rendezett jó filmet. 2009-es sci-fije viszont már ma filmtörténeti mérföldkőnek számít, és emiatt a remény lángja még mindig ég, hogy esetleg ismét előrukkol a rendező valami váratlannal. A váratlan egyelőre működik, ugyanis szinte a semmiből jött a bejelentés, hogy Blomkamp - tőle kissé szokatlan módon - ezúttal horrort rendez az IFC Midnight forgalmazásában.

Hirdetés

A Demonic (Ördögi) címet viselő film 2021. augusztus 20-án jelenik meg Carly Pope (Elysium), Chris William Martin (Adeline varázslatos élete) és Michael Rogers (Feketelista) főszereplésével. A történet egy démonokat szabadjára engedő nőről fog szólni, akiről kiderül, hogy az anyjával fennálló korántsem felhőtlen kapcsolatának hátterében természetfeletti erők állnak. 

Az IFC Films elnöke, Arianna Bocco a következőt nyilatkozta: 

Neil Blomkamp a District 9-cel robbant be a filmszakmába, és olyan filmeket köszönhetünk neki, melyek csavart vittek a műfajba. Izgalmas közösen dolgozni ezen a vízión, melynek világa kísértetiesen hasonlít a miénkre.  

Ha másra nem is feltétlenül, a látvány kikezdhetetlen színvonalára garancia a direktor neve, de reméljük, hogy első filmjéhez hasonlóan, az első horrorjával is maradandót fog alkotni. Ti számítotok a kellemes meglepetésre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.