Hirdetés

Idén Karácsonykor csücsülj Deadpool ölébe!

|

Hirdetés

A decemberben érkező új Deadpool előzetesre kívánja a 20th Century Fox felkészíteni a közönséget, ugyanis némi kihagyás után, ismét beindul a marketing gépezet. Első körben máris itt egy fenomenális poszter, melynek üzenete szerint idén inkább hanyagoljuk a kedves öreg Télapót és üljünk helyette Deadpool ölébe! Ha már egyszer ott vagyunk akkor kérjünk valami szépet Karácsonyra, mondjuk a filmet BluRay-en a fa alá (elég nehéz februárig várni). A Marvel képregények legőrültebb antihőse végre a nagy vásznat is magáévá teszi, ami az ő esetében, akár mind két értelemben igaz lehet. A címszerepben Ryan Reynolds, akit olyan színészek támogatnak, mint T.J. Miller, Gina Carano, Brianna Hildebrand, Morena Baccarin és Ed Skrein. A filmben továbbá Kolosszus is fontos szerepet játszik, ám az eddig megszokott Daniel Cudmore helyett most Andre Tricoteux fogja alakítani. A rendezésért Tim Miller felelős, aki a Zombieland íróinak, Rhett Reese és Paul Wernick forgatókönyve alapján dolgozott. Az R-es besorolású Deadpool 2016 február 12.-én érkezik a mozikba.

deadpool-standeee-xl
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.