Hirdetés

Idén már biztosan megkezdődnek a Paddington 3 munkálatai

|

Nem jöhet elég hamar a marmelád-rajongó medve legújabb kalandja.

Hirdetés

A nagy sikerű és meglehetősen jó kritikákat kiérdemelt Paddington 1-2 folytatását már egy ideje pedzegetik, most azonban már úgy néz ki, hogy lassan megkezdődhetnek a munkálatok. Ben Whishaw (aki a filmekben Paddington hangját kölcsönzi) a BBC-nek elmondta, hogy még év vége előtt megkezdik a munkát a várva várt folytatáson. 

Hirdetés

Michael Bond könyvsorozatát szerte a világon ismerik és szeretik, negyven nyelven olvashatják szülők és gyerekek, a filmek pedig bebizonyították, hogy attól hogy valami gyerekfilm, még nem kell hogy gyermeteg legyen és teljes mértékben komolytalan. A narancslekvár-rajongó medve következő kalandját az előző részekkel ellentétben már nem Paul King fogja rendezni (hogy ki lép a helyébe, azt jelenleg nem lehet tudni), viszont - habár megerősítve nincsen -, remélhetőleg a főbb szerepekben felbukkant színészekre ugyanúgy számíthatunk. Ben Whishaw mindenképp visszatér Paddington hangjaként, úgyhogy a legfőbb karaktert már ki is pipálhatjuk, de örömmel látnánk viszont Sally Hawkins-t, valamint Jim Broadbentet és Hugh Bonneville-t is. 

A harmadik rész forgatókönyvét Mark Burton, Jon Foster, valamint James Lamont jegyzik (ők írták az első két filmet is), a sztorit pedig Paul King, Simon Farnaby és Mark Burton szolgáltatják. King ha rendezőként nem is, de executive producerként visszatér a projekt mögé. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.