Hirdetés

Idris Elba lehet a Star Trek 3 főgonosza

|

Hirdetés

Bár J.J. Abrams már csak produceri mivoltában figyel a Star Trek 3-ra, remélhetőleg nem megy át a harmadik rész gagyiba és Justin Lin (Halálos iramban filmek, Annapolis) legalább olyan jó filmet rendez majd, mint amilyen a korábbi kettő Star Trek volt. Ha a főgonosz szerepére folyó tárgyalások sikeresen lezárulnak, akkor már egy fokkal nyugodtabbak leszünk. A Variety értesülései szerint ugyanis Idris Elba gonoszkodhat Spockékkal a Star Trek 3-ban, bár még csak a megbeszélések elején járnak, de a stúdió őt szemelte ki a titokzatos szerepre. Lesz számos visszatérőnk is, így Chris Pine, Zachary Quinto, Anton Yelchin, Karl Urban, Simon Pegg és Zoe Saldana is újra a csapatban lesznek, kivéve Leonard Nimoyt, aki időközben sajnos elhunyt. A Star Trek 3-at 2016. július nyolcadikán adja ki a Paramount Pictures, méghozzá a Star Trek franchise ötvenedik évfordulóján. Idris Elbát legközelebb a Bosszúállók: Ultron korában láthatjuk (valószínűleg Heimdallként), majd a Netflixes Beasts of No Nation következik, később pedig az ő hangján hallhatjuk majd Sir Kánt megszólalni Jon Favreau Dzsungel könyve filmjében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.