Hirdetés

Idris Elba lesz a Notre Dame-i toronyőr

|

A klasszikus romantikus történet modern kori változatát kapjuk.

Hirdetés

A Golden Globe-díjas Idris Elba szerencsét próbál a Notre Dame-i toronyőr gótikus románcával. A film a Netflixre érkezik majd és Elba nem csak a főszerepet vállalta el, hanem rendezni is fogja a történet modern változatát.

Hirdetés

A Notre Dame-i toronyőr új feldolgozását Michael Mitnick (Feszültség) írja majd és Victor Hugo azonos című 1831-es regényét veszi alapul. Az eredeti történet a 19. században játszódik és egy púpos toronyőrről, Quasimodóról szól, aki beleszeret egy Esmeralda nevű cigánylányba.

Quasimodo története természetesen az 1996-os Disney film hatására vált igazán ismerté. Ahogyan abban a filmben, itt is fontos szerepet tölt majd be a zene, amit mi sem bizonyíthatna jobban, mint hogy a La La Land producere, Fred Berger is beszállt a projektbe. Elba idén mutatkozott be először rendezőként Sundance-ben a Yardie című drámájával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.