Hirdetés

Idris Elba-nak nagyobb szerepe lesz a Thor 2-ben

|

A Heimdall-t alakító, a film miatt sokak által megkedvelt Idris Elbának a Thor első részében még csak "kicsi és funkcionális" szerepe volt, de a színész nem rég bejelentette, hogy a következő részben több szerepe lesz Asgardban.

Hirdetés

Spoiler veszély lehet: Aki látta a Thor című filmet, az tudja, hogy a film végi emlékezetes csata azt eredményezte, hogy megsemmisítették a Bifrost-öt.  Eddig az új, vélhetően nagyobb költségvetésű, Alan Tayor által irányított filmhez 1-2 (főbb) szereplő kivételével nem nagyon tudtuk, hogy vissza fog-e térni például Idris Elba, a kapu őrzője. Eddig a pillanatig...mivel nemrég megnyugtatta a rajongókat, ugyanis ezt mondta: "Egy kiterjesztett, bővített szerepem lesz a Thor: The Dark World-ben. Az új filmben nem csak Asgard-ot, hanem engem, mint Heimdall-t is jobban megfogjátok ismerni. Az első részben nagyon kis szerepem volt, de most már nagyon várom, hogy eljátszhassam újra ezt a karaktert."

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.