Hirdetés

Igazi ISIS terroristák a Rambo 5-ben?

|

Hirdetés

Pénteken Sylvester Stallone megjelenése váratlan volt a Comic-Conon. Egyrészt azért jött, hogy az új Rocky Balboa spinoffot, a Creedet reklámozza, másrészt azért, hogy egy döbbenetes kijelentést tegyen a legújabb Rambo tervével kapcsolatban. A színész/rendező elárulta, hogy vannak kint csapatai Irakban és Szíriában, kiknek az a feladata, hogy ISIS embereket szerezzenek meg a legendás akciófranchise 5. részének. Így nyilatkozott minderről:

"Vannak felderítőink Irakban és Szíria egyes részein, ahol az ISIS erődítmények találhatók. A helyiekkel együtt azon dolgozunk, hogy az eddigi legizgalmasabb és realisztikusabb Rambo élményt hozzuk létre."
Amikor arra kérték, hogy tisztázza ezt a nyilatkozatát, miszerint igazi terroristákat szerepeltetne Rambo ellenségeiként, ám kikerülte a válaszadást azzal, hogy "izgatottan várom a beszélgetést a Creedről", és a témát többször nem is hozták fel. A legutolsó Rambo film tervéről 2014 decemberében hallottunk utoljára. Ekkor jelentette be Stallone a címet Twitter oldalán (Rambo: Last Blood), aminek forgatókönyvét is ő írja. Azt azonban még nem lehet tudni, hogy a rendezői székbe is ő kerül-e. A 2008-as 4. részre a színész egy burmai ex-gerilla harcost, Maung Maung Khint kérte fel a film főgonoszának eljátszására, kinek ez volt az első filmszerepe. Mellé több Shan menekültet és migránst castingolt be Észak-Thaiföldről, akik statisztákat alakítottak a burmai hadseregben. A Last Bloodról sok részletet még nem tudunk, például a sztorit és a forgatás kezdetét sem, így még nem lehet sejteni, hogy Irakból és Szíriából kiket szeretne a 69 éves veterán felhasználni filmjében. De a korábbi elszántsága arra enged következtetni, hogy kijelentését akár komolyan is lehet venni. Az, hogy ez jó ötlet vagy sem, mindenki maga döntse el.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.