Hirdetés

Igazi zűrzavar a Fantasztikus négyes rebootja

|

Hirdetés

A hét elején még több felől is dícséret érte a készülő Fantasztikus négyes filmet, többek között Matthew Vaughn producer is jónak titulálta, és szerinte Az erő krónikája rajongóinak nagyon fog tetszeni. Ma egészen más vélemények láttak napvilágot egy ismeretlen, de állítólag jó kapcsolatokkal rendelkező idősebb vezető szájából. Szerinte a film egy kész zűrzavar, a stúdió pedig máris azon munkálkodik, hogy néhány jelenet újra forgatásával rendet tegyenek a káoszban. Ez magyarázat lehet arra, hogy miért nem láttunk eddig semmi hivatalosat az augusztusban érkező filmből. Tavaly már terjedt néhány vészjósló pletyka, melyek szerint a 20th Century Fox a háttérben új rendező után kutatott, ám senki sem volt hajlandó előlről kezdeni az egészet. Habár ezeket a híreszteléseket a stúdió cáfolta, most mégis arról értesültünk, hogy több millió dollárt költenek az újraforgatások kedvéért. Volt aki úgy írta le a Fantasztikus négyest, hogy "Az erő krónikája 2", és szerintük Josh Trank filmje nem az amit a Fox látni szeretett volna. A Badass Digest informátorai azonban nem feltétlenül látják ilyen borúsan a projektet. Szerintük szó sincs arról, hogy zavaros lenne a film, de a készítők több akció jelenetet kívánnak hozzáadni, és a pletykákkal ellentétben, Trank továbbra is megmarad a rendezői székben, az újraforgatások során is. A hírportál azt is állítja, hogy a reboot egy klasszikus eredet történet lesz, amiben a főszereplők nem feltétlenül válnak rögtön a Fantasztikus négyessé, csupán a film végére fonódik össze a szuperhős csapat.

27_original
  Az alkotásra ferde szemmel nézőkről egyesek azt mondják, hogy a végleges CGI nélküli jeleneteket bírálják, hasonlóan, ahogyan azt néhány éve A majmok bolygója: Lázadás esetében is tették, és mindannyian tudjuk, hogy hová vitte a franchise azzal a filmmel. Simon Kinberg producer októberben még azt mondta, hogy azért nem mutattak meg eddig semmit, mert még keresik a film "hangját". Csak reménykedni tudunk benne, hogy mihamarabb megtalálják, hiszen a Fantasztikus négyes 2015 augusztus 7.-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Michael B. Jordan, Miles Teller, Kate Mara, Jamie Bell, Toby Kebbell, Tim Blake Nelson és Reg E. Cathey.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.