Hirdetés

Igazság Ligája film 2013-ban?

|

A Warner Bros. mélyen tisztelt elnöke, Jeff Robinov nyilatkozata cáfolta korábbi kirohanásukat, miszerint ne is számítsunk Igazság Ligája mozira. Fordult a kocka!

Hirdetés

Méghozzá akkorát, hogy az elnök úr nem csupán az elkészülésének esélyességét biztosra látja, hanem megdobott minket egy dátummal is: ez 2013, akkorra tervezi a Warner az Igazság Ligája premierjét. A stúdió terveit nem ismerjük, de ha nem halad olyan szervezetten célja felé, mint azt a Marvel teszi (a legnagyobb hősök külön filmet kapnak majd utána csoportosulnak), és egyből a mélyvízbe dob egy egész csapatot felvonultató művet, lehetséges, hogy sokat buknak rajta. Mit gondoltok erről, igazam van, avagy tévedek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.