Hirdetés

Az Igazság Ligája sztárjai szívesen találkoznának a Marvel hőseivel

|

Igazság Ligája vs. Bosszúállók? Szívesen megnéznénk.

Hirdetés

Az Igazság Ligája szuperhőseit alakító színészeknek nem lenne ellenére, ha a Marvel filmek legerősebb karaktereivel kellene összemérniük az erejüket. Hollywood hemzseg manapság a képregényadaptációktól és ezek között is a Marvel és a DC szuperhős univerzumai a legkiemelkedőbbek. A bőség zavarában akadnak olyan nézők is, akik nem tudnak különbséget tenni egyik és másik szuperhőscsapat között és valószínűleg fel sem tűnne nekik, hogy egy Igazság Ligája - Bosszúállók crossover mennyire furcsa dolog lenne.

Hirdetés

De akármennyire jártas vagy sem egy ember a képregényfilmekben, annyi biztos, hogy egy ilyen összecsapást kevesen hagynának ki. Nincs ez másként magával az Igazság Ligája sztárjaival sem, akiket egy interjú során szembesítettek a kérdéssel. Míg Ben Affleck és Rey Fisher maradtak a tartózkodóbb válasznál, addig Gal Gadot és Jason Momoa fantáziája rögtön szárnyalni kezdett. Utóbbi, aki Aquamant kelti életre a filmvásznon így nyilatkozott:

"Örömmel szerepélnék egy crossoverben. Még szép hogy! Együtt lehetnék Hemsworthel, imádom azt a fickót. Ott állnék Thor vagy Hulk mellett aztán fognám és berántanám őket a vízbe, hogy megfulladjanak."

Momoa vicceskedése mellett Henry Cavill egy érdekes érvet hozott fel, ami mellett nem zárható ki, hogy egyszer tényleg megvalósul ez a nem mindennapi crossover:

"A képregényekben már volt rá példa és, ha egyszer kezdenek kifogyni az ötletekből vagy az emberek már kezdik azt érezni, hogy mindent láttak, akkor a jövőben akár még ez is megtörténhet."

Egyelőre még fáradhatatlanul dolgozik mind két stúdió a saját univerzumuk építésén és frissen tartásán, de mi lesz 10 vagy akár 20 év múlva? Valóban rengeteg képregényből lehet ihletet meríteni, de ahogyan Cavill is mondta, előbb-utóbb vagy a történetek vagy pedig az emberek fáradnak bele és ekkor egy olyan húzás, mint az Igazság Ligája vs. Bosszúállók kellően merész lehet ahhoz, hogy újra lángra lobbantsa a műfajt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.