Hirdetés

Igazság Ligája: A rajongók nem kérnek Zack Snyderből

|

Hirdetés

Nemcsak a kritikusok, hanem a rajongók sem feltétlenül boldogok a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala után Zack Snyder munkájával és azt szeretnék, ha az Igazság Ligája mozi élére valaki mást keresne a Warner Bros., mielőtt túl késő lenne. Természetesen ezek a fanok most is a petíciós megoldáshoz folyamodtak (rögtön kettővel is), de nekik van egy rossz hírünk, ugyanis pár héten belül elkezdődik az Igazság Ligája első részének a forgatása, Snyderrel az élen. Szállingóztak olyan híresztelések, hogy a Warner nagyon be van rezelve a Batman Superman ellen sikerétől, és ha nem hozza az elvárt számokat, akkor ÁLLÍTÓLAG Snyder is lapátra kerülhet. És noha minden idők legjobb márciusi nyitányát tudhatja magáénak a film a maga 166 milliójával, a szuperhősfilmek közül pedig a negyedik helyezést érte el a két Bosszúállók és A Sötét Lovag: Felemelkedés mögött, az örök ranglistán pedig a hetedik, már bemutatásának első hetében magáénak tudhat egy negatív rekordot is. A Forbes gazdasági lap szerint szuperhősfilm első hétvégi adatai még nem zuhantak ilyen mértékben, ugyanis péntekről vasárnapra 48 százalékot estek a bevételei. A miheztartás végett a Deadpool ugyanezen időszak alatt 9,9%-kal csökkent, de hogy negatív kritikai visszhangú mozival is példálózzunk a közelmúltból, még a Fantasztikus Négyes is jobban tartotta magát a maga 24%-os ereszkedésével. Magyarán a Warner fejeseinek még gyöngyözhet a homloka, ugyanis 800 millió dollárt kell termelnie a filmnek ahhoz, hogy nullszaldós legyen, ennek viszont alig a felénél tart jelenleg és noha Kína javíthat az összképen, külföldről már lényegesen kevesebb vándorol vissza a kasszába. A stúdiónak tehát rengeteg múlik továbbra is a film sikerén, ezért pedig nem kis részben Snydert vonhatják felelősségre, aki - hogy egy külföldi kolléga szavaival éljek - ha rendezésről van szó, akkor nem egy igazi Acélember, sokkalta inkább Teflonember. Snyder viszont már most azt hajtogatja, hogy az Igazság ligája egy könnyedebb hangvételű mozi lesz - valószínűsíthetően Flashnek köszönhetően is - és bizakodásra adhat okot, hogy David S. Goyert harmadjára már a szkript közelébe se engedték, és azért már teljes egészében Chris Terrio felel. Ha a kissé alulmúlt várakozások hatására Snyder nem is röpül, de a nyakára ültethetnek valakit, hogy felügyelje "látnoki erejét". Hogy ez valóban így lesz-e, az 2017 novemberében kiderül, amikor az Igazság Ligája első része a mozikba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.