Hirdetés

Igazság Ligája - Szenzációs fejlemények!(Update)

|

Egy megbízhatónak tűnő forrás érdekes dolgokat mondott az Igazság Ligájával kapcsolatban.

Hirdetés

Először is, azt rebesgetik, hogy a Warnernek még mindig kiemeltnek számít a projekt és szeretnének hozzájuk "nagy fegyvereket is leigazolni", így lehet, hogy Christopher Nolan a Man of Steel-hez hasonlóan, ennek is a "keresztapja lesz". Továbbra is együttműködhet a jövőbeli DC filmekben, kb. úgy, mint Joss Whedon a Marvelben vagy J.J. Abrams a Star Warsban. Másodjára, a Warner vissza szeretné hozni Christian Bale-t a következő Batman film(ek)be. Bár, már letette a köpenyt, állítólag nyitva hagyta az ajtót, hogy visszatér, ha Christopher Nolan ad neki egy nagyon jó forgatókönyvet. A Warner többek között ezért is szeretné Nolan segítségét kérni. Harmadjára pedig, nincs szó új forgatókönyvíróról, de nagyon valószínű, hogy David S. Goyer lesz az a személy, ráadásul a Lation Review értesülései alapján Zack Snyder csücsülhetne a rendezői székbe, mivel a fejesek rendkívül megvannak elégedve a Man of Steel végeredményével. Természetesen semmi sincs még kőbe vésve, de azért a DC fanok reménykedhetnek és a Latino Review igen sok pletykája célba is talál. Örülünk?

Update:

Annyiban változott a helyzet, hogy egy forrás azt mondja, hogy a DC és Warner a rajongók lelkesedését több filmmel jutalmazhatja meg a Man of Steel után. Az Igazság Ligájának ÁLLÍTÓLAG  Zack Snyder és felesége, Deb Snyder lehet a producere, Bale nem lesz Batman (lehet, hogy átdolgozzák a karakterét.) Will Beall forgatókönyve még "játékban" van. Goyer lehet, hogy átírja/belejavít, DE nem ír egy teljesen újat. Nolanről pedig annyit, hogy valószínű a "keresztapáskodása" a DC-s filmek fölött, de hogy a Ligát ő rendezné-e, azt még nem tudni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.