Hirdetés

Megvolt az Igazság Ligája első tesztvetítése

|

Néhány szerencsés flótás már láthatta az Igazság Ligáját, de vajon tetszett nekik?

Hirdetés

Megtörtént az Igazság Ligája első teszt jellegű vetítése, ami azt jelenti, hogy több hónapnyi újraforgatás és utómunka után a Zack Snydert váltó Joss Whedon elkészült egy olyan változattal, amit a stúdió már megmert mutatni a közönségnek. Sajnálatos módon az ilyen korai vetítéseken résztvevők kötelesek aláírni egy titoktartási nyilatkozatot, ami azt is magába foglalja, hogy nem oszthatják meg a filmről alkotott véleményüket a nagyvilággal.

Hirdetés

Ennek ellenére a ComicBook.com-nak állítólag sikerült beszélnie az egyik szerencséssel, aki már látta filmet és nagyon tömören elárulta, hogy mit gondol róla. A meg nem nevezett forrás "okésnak" titulálta 2017 egyik legjobban várt képregényfilmjét, ami nem pont az a reakció, amit a DC rajongók hallani akarnak. Persze maga a forrás hitelessége is erősen megkérdőjelezhető, sőt arról se feledkezzünk meg, hogy ezeket a korai tesztvetítéseket éppen azért tartják a stúdiók, hogy megtudják mi tetszik és mi nem tetszik a nézőknek egy adott filmben és ez alapján próbálják kikalapálni a hibákat a világpremier előtt.

A kézzel foghatóbb és esetleg kritikusoktól származó reakciókra még valószínűleg legalább egy hónapot kell várnunk, viszont biztosak vagyunk benne, hogy a premierig hátralévő időben Joss Whedon mindent megtesz majd azért, hogy a film lehető legjobb változata kerüljön a mozikba.

Az Igazság Ligája 2017. november 16-án érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Jason Momoa, Ezra Miller, Amy Adams, Jeremy Irons, Amber Heard, Kiersey Clemons, Jesse Eisenberg, Ciarán Hinds, Billy Crudup, Diane Lane és J.K. Simmons.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.