Hirdetés

Ígéretes előzetest kapott a Veszettek

|

Hirdetés

Goda Krisztina legutóbb a többnyire pozitív fogadtatásban részesült Kaméleon című "szélhámosfilmmel" hallatott magáról, azóta azonban nagy volt a csend (pontosítok: azért két animációs filmet letett az asztalra a televízió számára), egészen ezidáig. Legújabb filmje a Veszettek - mely a legtöbb mostanában mozikba került magyar filmmel egyetemben a Magyar Filmalap portfólióját fogja erősíteni - egy gárdista csoport tevékenykedését állítja középpontba. Az előre láthatólag kissé kényes témát érintő (remélhetőleg boncolgató) mozi büdzséjébe a Magyar Nemzeti Filmalap 790 millió forinttal szállt be, a forgatókönyv pedig Czető Bernát László dramaturg Kakukk című kisregénye alapján íródott, a főszerepekben pedig ifj. Vidnyánszki Attila mellett Klem Viktor, Fenyő Iván, Györgyi Anna, Molnár Piroska, Nyári Oszkár, Törőcsik Franciska, Bán Bálint Béli Ádám és Fritz Attila is fel fog tűnni. https://www.youtube.com/watch?v=ikfdtWXWx5Y Tagadhatatlan, hogy az előzetes egy erőteljes filmet ígér, így elnézve simán lehet majd az év egyik legjobbja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.